donderdag 30 april 2015

vakantie

Morgenochtend om 6 uur vertrekken we richting Oostenrijk. Het is maar voor een week, maar het is wel een hele rit...
Voor het eerst met deze kinderen zo ver rijden. 
Het is een risico, maar we hebben er wel moed op. De kinderen ook. Ze hebben heel veel zin in de vakantie. Hebben geen idee wat ze kunnen verwachten. 

Vakantie brengt altijd een andere sfeer. Op vakantie zijn we meer gezin, meer bij elkaar horend en van elkaar afhankelijk. In zo'n week hoor je meer en is er meer tijd om eens verder te vragen. 
We zitten op enige hoogte, mogelijk helpt dat de longen van Sam wat. We moeten een schitterend uitzicht hebben en veel vrijheid rondom. 

De auto is ingepakt. Het past altijd net niet helemaal en achteraf had er altijd minder meegekund. Het wordt een nieuwe ervaring. Met een beetje risico, want niet alle papieren zijn in orde. Na acht jaar 'lekker weg in eigen land' gaan we het maar wagen. Er is niet veel zicht op snelle afhandeling en om nu echt altijd gebonden te zijn aan de eigen landsgrens, dat zijn we ondertussen wel beu. 

Hopen dat het mooi weer wordt. Hopen dat de kinderen rust vinden om echt te genieten. En nu even vooral hopen op rust in de auto...

Wordt vervolgd!

1 opmerking: